annonse

Kveldsmattur med Barnas turlag: – Det er sjukt mykje snadder ein kan laga på bål

Trivst best ute
Trivst best ute: Frå venstre - veninnene Mathilde Traavik, Vårin Hanstvedt og Abelone Hindenes går på valfag friluft på Os ungdomskule. - Om ein har nok klede og riktig utstyr, kan ein kosa seg ute i skog og mark heile året rundt, og det er veldig sosialt å vera ute ilag også, seier dei. (Foto: Karoline Forselius.)
Ventepølse
Ventepølse: Alexander Fjeldstad, Sander Pedersen og Kai Nesbø grilla seg kvar sine pølser medan dei venta på pizzaen. - Det er enklare ein kva ein trur å ta med seg kveldsmaten og nyta han ute. Spesielt når veret er så bra som i dag, seier Nesbø. (Foto: )
Deler turtriksa
Deler turtriksa: Aktivitetsleiar Merete Knag gir med glede sine tips til store og små. - Det skal ikkje vera for strabasiøst på tur. Me legg opp til kveldsmatturar kor det er enkelt å kasta seg rundt ein ettermiddag og bli med. På sikt ønskjer me å etablera ei ungdomsgruppe også, fortel ho. (Foto: )
Pitapizza på bål
Pitapizza på bål: Følgjer ein oppskrifta, vert resultatet ein knasande sprø botn. Legg ein aluminiumsfolie på toppen som lok kan ein redusere steiketida, ifølgje turleiaren. (Foto: )

+ – Det er koseleg å vera ute, ein er mykje meir sosial då. Også er det veldig mykje godt ein kan laga og eta ute, fortel veninnene Mathilde, Vårin og Abelone.

  • Karoline Forselius


Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på osogfusa.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

Vil du ha nyheitsbrev frå Os & Fusaposten?

* må fyllast ut