annonse

Flittige damer i Fusa: – Det er for gale at me har alt mogleg, og så skal dei liggja og frysa

Spøteklubben
Spøteklubben: Kvar fyrste tirsdag i månaden samlar vel 20 damer seg i Bruktbuo for å fordela ut garnrester og halvferdig arbeid, og laga teppe og anna som skal loddast ut eller sendast til trengande. (Foto: Karoline Forselius.)
Trendy vaskefiller
Trendy vaskefiller: Gunn Marit Baldersheim (til venstre) og Synnøve Samnøy meiner det er særs viktig arbeid som vert gjort i Fusa. - Tenk kor mykje me har til babyar her i landet, og kor lite dei har andre stader i verda. Då er det fint at me kan laga ting av garn som gjerne går i boset om ikkje det kjem hit, påpekar dei. (Foto: )
Treng meir garn
Treng meir garn: Vel 40 teppe og ein god handfull babyklede er noko av det som er blitt laga av garnrestane dei har fått inn i Bruktbuo. - Me treng meir garn, ikkje kast det, men lever det til oss, er bøna frå dei strikkeglade damene. (Foto: )

+ På Bruktbuo i Eikelandsosen samlar over 20 damer seg til strikkekafé. Om kort tid skal over 40 pledd og babyklede sendast til Etiopia.

  • Karoline Forselius


Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på osogfusa.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

Vil du ha nyheitsbrev frå Os & Fusaposten?

* må fyllast ut