annonse

Inviterer til næringsfrukost på Frank Mohn

Tradisjon
Tradisjon: - Næringsfrukosten har vore ein tradisjon i Os i mange år, og er eit fint arrangement å ta med seg vidare no som vi skal samla oss rundt Bjørnafjorden, skriv næringsrådet i ei pressemelding. (Foto: Arkiv)

Bjørnafjorden næringsråd samlar kreftene på begge sidene av fjorden. I år vert den tradisjonsrike næringsfrukosten på Fusa-sida.

Jostein Halland

- Næringsfrukosten har vore ein tradisjon i Os i mange år, og er eit fint arrangement å ta med seg vidare no som vi skal samla oss rundt Bjørnafjorden, skriv næringsrådet i ei pressemelding.

Datoen for frukosten er fredag 31. august. Ordførarane i begge kommunane har meldt sin ankomst. I tillegg vert det nyhende frå næringssjefen og dei frammøtte får helsa på den nye næringskonsulenten Jon Sivert Rykkel. Bjørnafjorden næringsråd sin nye daglege leiar skal også presenterast.

jostein@osogfusa.no

Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på osogfusa.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

Vil du ha nyheitsbrev frå Os & Fusaposten?

* må fyllast ut