annonse

Inviterer til nytt og endå større Bjørnefjorden-måltid

Skrur opp endå eit hakk
Skrur opp endå eit hakk: Det store bjørnefjordmåltidet i Oseana i fjor. I år vert det endå større. (Foto: Arkiv)

Planlegginga av årets Bjørnefjorden-måltid er i full gang. Datoen er sett.

Jostein Halland

Alle medlemer i Bjørnefjorden Matkultur mottok tysdag ei oppmoding om å ha årets arrangement i tankane når dei no set råvarer i jorda.

- Dette er for å ha mest og best mogleg råvarer tilgjengeleg til haustens arrangement – ein viktig føresetnad for måltidet, fortel næringssjef Daniel Skotheim.

Det er venta råvarer frå alle kommunar kring Bjørnafjorden: Fusa, Os, Tysnes og Samnanger.

Årets arrangement går av stabelen 6. oktober, og har fått tittelen «Det endå større Bjørnefjorden-måltidet», for å setjastandarden for kva gjestene kan venta seg, kommenterer Skotheim.

Som i fjor er menyen hemmeleg. Dette har vist seg å vera ein viktig del av spenninga og opplevinga kring arrangementet, påpeikar næringssjefen.

Hovudansvaret for planlegginga av menyen er tildelt matattaché Gunnar Nagell Dahl og Silja Døsen Moberg frå Osøyro Kolonial.

jostein@osogfusa.no

Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på osogfusa.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

Vil du ha nyheitsbrev frå Os & Fusaposten?

* må fyllast ut