annonse

Lesarbrev: - Det er helt nydelig å se foreldre og bygdafolk som stiller opp for lokalsamfunnet

Takknemlig:
Takknemlig: Jeg er så takknemlig som har så fine, gode og arbeidsomme mennesker i lokalmiljøet som kan stille opp og ta i et tak når vi skal få noe gjort på skolen og barnehagen, men også i lokalsamfunnet.
Stilte opp
Stilte opp: Det hadde definitivt ikke blitt noen ballbinge hvis ikke alle disse flotte menneskene i Sævareid, på Baldersheim, på Nordtveit og en fin duo fra Strandvik hadde stilt opp og gjort en innsats. (Foto: )

På lørdag møtte det opp en helt fantastisk gjeng som stod på i flere timer for å få bygd bord og benker som skole- og barnehagebarna i Søre Fusa kan nytte seg av til uteundervisning eller utelunsj.

Busker og trær som var begynt å vokse seg igjennom gjerder fikk seg en omgang med hekksaks og motorsag. Det ble ryddet vekk rot og rask og ballbingen fikk seg en grundig vask. Tusen takk til L. Hjertnes AS som stilte med materialer til bordene, det kom godt med!

I fjor høst ble det lagt ned en betydelig innsats for å få satt opp ballbingen på skoleområdet. Foreldre fra barnehage, skule, lærere og lokalbefolkningen stilte opp og gjorde en fantastisk innsats for å få realisert et prosjekt som skulle kommet på plass for mange år siden. Det ble lagt ned over 300 timer i dugnad på en og en halv måned.

Folk stilte med gravemaskiner, traktorer, hoppetusse og hengere til arbeid med å få bort masser, kjøre på plass nye masser, komprimere grus og sand, få på plass utstyr m.m. Jeg ble helt imponert over hvor mange som var med og bidro og som stilte med sine maskiner, utstyr, kompetanse og arbeidskraft for å få på plass ballbingen.

Det hadde ikke blitt god stemning uten mat, så tusen hjertelig takk til alle som bidro med mat og drikke til arbeidsfolkene som var med i alle disse timene.

Det hadde definitivt ikke blitt noen ballbinge hvis ikke alle disse flotte menneskene i Sævareid, på Baldersheim, på Nordtveit og en fin duo fra Strandvik hadde stilt opp og gjort en innsats. Jeg er så takknemlig som har så fine, gode og arbeidsomme mennesker i lokalmiljøet som kan stille opp og ta i et tak når vi skal få noe gjort på skolen og barnehagen, men også i lokalsamfunnet.

Dere vet veldig godt hvem dere er. Dypt fra hjertet: Tusen hjertelig takk!

Ranita Ranjeeta Styve Aarvik

Leiar

FAU Søre Fusa Skule

Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på osogfusa.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

Vil du ha nyheitsbrev frå Os & Fusaposten?

* må fyllast ut