annonse

Lesarbrev: Sett med en innflytters øyne

Trist og leit
Trist og leit: Det er så trist og leit å lese om planene for en eventuell utbygging av boliger på Bjørnefjorden Gjestetun. Dette er jo en av perlene i kommunen som tiltrekker seg både lokalbefolkningen og gjester fra fjern og nær. (Foto: )

Jeg har forståelse for utbyggers ønske, men akk! Det bygges jo så mye, alle steder, og her på Os er det plass nok å velge for nye bosetninger uten at næring og arbeidsplasser skal gå tapt.

Selv etter 7 år i bygden kan jeg ikke se meg mett. Det blir da så trist og leit å lese om planene for en eventuell utbygging av boliger på Bjørnefjorden Gjestetun. Dette er jo en av perlene i kommunen som tiltrekker seg både lokalbefolkningen og gjester fra fjern og nær.

Der er ikke mange overnattingssteder i Os, vi snakker næring og arbeidsplasser, vi snakker om et sted vi som bor her stolt kan anbefale besøkende!

Jeg har forståelse for utbyggers ønske, men akk! Det bygges jo så mye, alle steder, og her på Os er det plass nok å velge for nye bosetninger uten at næring og arbeidsplasser skal gå tapt.

Det var å ønske at også utbygger vil se verdien av hva som kan tilbys deres fremtidige boligkjøpere andre steder i Os når det gjelder rekreasjon, overnatting og restaurantbesøk, slik som dette stedet kan tilby.

Kan for eksempel utbygger se fordel av å utvide gjestetunets fasciliteter til også å gjelde rekreasjonstilbud til kommende innflyttere i Bybo`s andre byggeprosjekt på Os?

“Det ligg ei bygd millom fjordar og fjell. Den vænaste nokon kann sjå”.

Tenk dere godt om!

Kari Flø Nodeland


Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på osogfusa.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

Vil du ha nyheitsbrev frå Os & Fusaposten?

* må fyllast ut