Endelig!: Etter en lang vinter med liten og ingen aktivitet, har korpset siden begynnelsen av mai fått anledning til å samspille igjen.

Søndag inviterer Os Musikkforening til sommerkonsert i Oseana!

Det er utrolig flott å endelig kunne invitere bjørnafjordingene til konsert i Oseana.

Etter en lang vinter med liten og ingen aktivitet, har korpset siden begynnelsen av mai fått anledning til å samspille igjen. Et samspill som resulterer i en trivelig konsert i Oseana søndag.

Musikken vi vil fremføre er en fin blanding som passer godt til den lyse årstiden vi befinner oss i nå. Du får et gjenhør med en bukett av Alf Prøysens mange trivelige sanger i et arrangement av Tom Skjellum. Trombonegruppen vår vil briljere som solister. Du får også en nydelig fremføring av Jan Magne Førdes stykke, Domen med Ruth Elin Midtbø som solist på flygelhorn og vakre Sommersång av Wilhelm Peterson-Berger med flere.

Artikkelen held fram under annonsen.

Os Musikkforening blir dirigert av Magnus Brandseth, vår faste dirigent.

I det siste året har ingenting vært normalt. For skolekorpsets del ble det ingenting av turen til Sandefjord og NM Janitsjar for skolekorps. NM ble i stedet gjort digitalt med opptak forrige helg. Resultatet blir kunngjort lørdag denne uken, så spenningen er stor.

På vår sommerkonsert vil korpset fremføre stykket «Tintin» av Dirk Brossé, arrangert av Johan de Meij, som var deres bidrag til NM.

Os Skulekorps dirigeres av Marius Fevang Thorstensen.

Hjertelig velkommen til vår sommerkonsert!

Os Musikkforening