Blir sett og lyttet til: Trygghetsfølelsen var der fra første time. Man blir sett, lyttet til, undersøkt og forklart i detalj hva som skal skje, effektivt, men likevel med nok tid og respekt. Foto: Anne-Marie Aa. Vangsnes

En solskinnshistorie!

Undertegnede har nettopp hatt nærkontakt med Helse Bergen, nærmere bestemt Kysthospitalet i Hagevik. Og for en positiv opplevelse.

Behov for hoftefornyelse var stor og tilsvarende var spenningsnivået. Man leter etter de rette superlativene. Trygghetsfølelsen var der fra første time. Man blir sett, lyttet til, undersøkt og forklart i detalj hva som skal skje, effektivt, men likevel med nok tid og respekt. En følelse av å bli tatt vare på av folk med maksimal ekspertise gikk som en rød tråd gjennom hele oppholdet på Hagevik. Ved behov var det kort vei til samtale med utførende kirurg, anestesilege, sykepleiere osv. Tilslutt; mat og forpleiningen – helt topp.

En hjertelig takk til alle på Kysthospitalet i Hagevik som gjorde mitt opphold der til en uforglemmelig positiv opplevelse.

Sven Erik Thulin