Flere muligheter: Dette forslaget vil gi flere muligheter for personer med nedsatt funksjonsevne. Foto: Camilla Kvamme

Vi støtter forslaget om kafédrift i første etasje på rådhuset

Det er viktig for personer med nedsatt funksjonsevne å ha et arbeid å gå til. Hvorfor skal ikke det være mulig å gi de på rådhuset?

I formannskapet tidligere denne uken ble det tatt opp forslag om kafédrift i regi av ASVO i første etasje på rådhuset.

Mikal Leigland (Sp) beskriver en tidligere egen opplevelse på en tilsvarende kafé, med ansatte som kan beskrives med stikkordene glede, stolthet og utstråling, og han er tydelig på at dette ønsker han for innbyggerne i Bjørnafjorden kommune også.

Han beskriver forslaget som glimrende, før han avslutter innlegget sitt med å legge frem ønske om at våre ansatte i ASVO skal oppleve den selvtilliten og tryggheten de fortjener.

Linda Kjosaas (Ap) sier at hun synes det er glimrende reklame å komme inn i en resepsjon der man har et inkluderende arbeidsliv. Hun ber også kommunen se på mulighetene for å åpne opp for flere som kan ta del i arbeidet.

Linda Kjosaas (Ap), Mikal Leigland (Sp), Tina Bø Buer (MDG), Bjarte Samnøy (KrF) og Magne Djuvik (Uavhengig) har hatt et leserinnlegg i Os & Fusaposten etter formannskapet som er en god oppsummering etter møtet.

Les også
La ASVO få moglegheit til å driva kafé på rådhuset!

NFU Bjørnafjorden lokallag opplever det skuffende at dette forslaget ikke ble vedtatt. Det er viktig for personer med nedsatt funksjonsevne å ha et arbeid å gå til. Hvorfor skal ikke det være mulig å gi de på rådhuset? Det er også viktig at det er variasjon i arbeidsplassene for denne gruppen, og dette forslaget vil gi flere muligheter for personer med nedsatt funksjonsevne.

NFU Bjørnafjorden lokallag ønsker å støtte forslaget om kafédrift i første etasje på rådhuset, og ikke minst støtte Mikal Leigland sitt utsagn om at han bare ser muligheter med forslaget.

Dette ønsker NFU Bjørnafjorden lokallag for våre ansatte på ASVO også.

Ingvild Jansen

NFU Bjørnafjorden lokallag

Artikkelen held fram under annonsen.