Skåra for heimelaget: Christian Dahl sytte for at vertane fekk eitt mål. Biletet er frå sist laga møttest i mars.

Lysekloster fekk det tøft mot tabelleinaren på heimebane

Lysekloster fekk ein forferdeleg start på kampen mot Brann 2. Etter berre fire minutt leia gjestene med to mål.

Det var Ole Didrik Blomberg og Mikal Berg Kvinge som sette ballen i nettet etter høvesvis 2 og 4 minutt.

Dermed fekk vertane litt å jobba med på Lysekloster Family Arena i ettermiddag.

Artikkelen held fram under annonsen.

Til pause var stillinga 0–3. Blomberg sytte nemleg for endå ei nettkjenning i det 35. speleminuttet.

Viking 2 neste

Lyspunktet for Lysekloster var Christian Dahl si skåring 15 minutt inn i andre omgang. Men det vart med den eine for vertane. 16 minutt etter det igjen sørgde Kasper Holmboe Skaanes for at resultatet i kampen vart 1–4 til Brann 2, og at gjestene tok med seg alle poenga heim.

Brann 2 ligg øvst på tabellen med 21 poeng etter sju kampar. Lysekloster har 11 poeng etter like mange kampar, og ligg på 4. plass.

Neste søndag, 29. mai, spelar Lysekloster mot Viking 2 på SR-Bank Arena.

Før kampen mot Haugesund 2 i morgon, har Viking 2 10 poeng og ligg på 8. plass på tabellen.