Dere unge kan avgjøre valget i Bjørnafjorden

Leve livet: Vi ønsker et levende kultur- og uteliv, med maksimale skjenketider. Det skal være lov å leve livet som ung i Bjørnafjorden.

Dette valget vil avgjøre hva vi kan, og ikke kan, få til i Bjørnafjorden de neste fire årene. Vær så snill, gå og stem!

Politikk er kjedelige greier, eller?

Noen ganger er det det, fryktelig kjedelig! Men absolutt noe som angår deg. Du er nemlig med på å bestemme på vegne av oss alle sammen.

Artikkelen held fram under annonsen.

Les også
Soleklar siger i skulevalet. To parti stikk av med 66,1 prosent av røystene ved éin skule
Les også
To vinnarar, eitt parti fell kraftig. Slik gjekk skulevalet på landsbasis

Skolevalget i Bjørnafjorden viste at dere unge ønsker et nytt flertall i kommunen. Frp fikk 31,3% og Høyre 21,5%, dvs, rent flertall med 52,8% til sammen.

Et slikt flertall hadde vært bra for Bjørnafjorden kommune. Da kunne vi satt retning for kommunen, fått orden på kommuneøkonomien og ikke minst fått fart på Bjørnafjorden.

Derfor frir vi i Bjørnafjorden Frp til nettopp deg. Unge har lavest valgdeltagelse i befolkningen, men kan avgjøre hele valget denne høsten. Du er fremtiden vår, og blir mest påvirket av valgresultatet. Politikk handler om din fremtid.

Les også
Skuleungdomen har talt: – Eit fantastisk oppløftande resultat

Bjørnafjorden Frp står for en JA-kommune som legger til rette for næringslivet, og dermed kanskje din fremtidige arbeidsplass i Lyseparken eller Samnøy næringsområde. Vi ønsker lavere skatter og avgifter, og at du skal få beholde mer av pengene du tjener.

Vi vil gi deg mer frihet, og at det skal bli lettere å få bygget seg et hus eller kjøpe seg en leilighet også ute i bygdene. Vi ønsker et levende kultur- og uteliv, med maksimale skjenketider. Det skal være lov å leve livet som ung i Bjørnafjorden. Da trenger vi også et bedre busstilbud i krinsene.

Frp vil at dine oldeforeldre og besteforeldre skal få en verdig alderdom når de trenger det. Derfor satser vi på eldreomsorgen. Og vi prioriterer opp psykisk helsehjelp til unge som sliter.

Vi vil vekk fra enhetsskolen og tilby et mer tilpasset utdanningsløp, rett og slett fordi vi alle er forskjellige. Praktisk undervisning og yrkesfag er viktigere enn noen gang. Og vi vil i samarbeid med frivilligheten legge til rette for gode fritidstilbud til barn og unge.

Vårt mantra er «Mer frihet». Det betyr at du selv skal få velge hva som er best for deg – hele livet.

Artikkelen held fram under annonsen.

Så er kanskje ikke politikk så kjedelig likevel?

Politikk er grunnlaget for de valgene vi kan, og ikke kan ta, for å leve gode liv i Bjørnafjorden. Derfor bør du stemme ved valget på mandag, og vise at unge i Bjørnafjorden bryr seg.

Frp vil rett og slett få fart på Bjørnafjorden kommune! Og du kan være med på laget. Bruk stemmeretten 11. september – stem Frp lokalt!

Jonn Garvik

7. kandidat

Vilde Mathisen

24. kandidat

Nathalie Reiertsen

Artikkelen held fram under annonsen.

33. kandidat