Stor pågang: At folk sliter, merker en til dagen. Pågangen er ekstra stor nå for tida.

Ser dere ikke alle som trenger hjelp?

Pågangen er stor fra alle nivåer i samfunnet. Frustrasjonen er til å ta og føle på.

Det nærmer seg jul igjen, en tid man kjenner gode dufter fra ethvert kjøkken. En tid som er ment for å kunne slappe av og kose seg. En kjenner gjerne litt ekstra på medmenneskelighet og forskjellene i samfunnet i disse tider.

At folk sliter, merker en til dagen. Pågangen er ekstra stor nå for tida.

Artikkelen held fram under annonsen.

Og det er mange grunner til å bekymre seg. Politikere som ødsler bort kroner som ikke finnes, innskrenkninger både her og de, skoler trues med nedleggelse og store nedbemanninger overalt.

Må stille seg i matkø

Jeg får stadig nye forespørsler om matvarer, så å si daglig fra familier som trenger mat. Selv trodde jeg politikerne var til for folket, men de hører jo ikke på oss. Selv om de er valgt inn som folkets tjenere, så kjører de sine egne saker og vi «vanlige» folk må nok en gang vente på tur.

Fattigdom! Hele verden kjenner på dette, også i vårt lille land Norge.

Familier har det vanskeligere, flere og flere trenger hjelp, og hjelpen er å gå til frivillige organisasjoner og stille seg i matkøer.

Politikere kommer unna med det aller meste, mens den vanlige mann i gata må stå til rette for den minste ting, bare en misforståelse, et feil kryss på et papir.

Brøddamo trenger selv hjelp til å hjelpe, men når en ikke får svar på søknader en gang, hva skal man da tro?

Pågangen er stor fra alle nivåer i samfunnet. Frustrasjonen er til å ta og føle på. En blir sliten, får vondt i både sjel og hjerte og vil bare rope: Ser dere ikke alle som trenger hjelp?

Snart jul. igjen …

Artikkelen held fram under annonsen.

Jeg håper på å få hjelp til å hjelpe de svake i samfunnet!

Brøddamo