annonse

Ein kveld i mathimmelen

Konferansier
Konferansier: Torstein Hatlevik frå Haaheim Gard og Osøyro Kolonials Silja Døsen Moberg. (Foto: Anne Marie Aarøen Vangsnes)
Velkomst
Velkomst: Osøyro kolonial syter for å få mat i folk sjølv før dei har gått inn døra til Oseana. (Foto: Anne Marie Aarøen Vangsnes)
Fiskechips-gründer
Fiskechips-gründer: Det same gjer denne mannen, kokk og fiskechips-gründer Henrik Bokelund. (Foto: Anne Marie Aarøen Vangsnes)
Velkomen
Velkomen: «Mat fra hjertet»-kokk Siw Gjerdevik Kolstad står i døra og serverer fiskechips. (Foto: Anne Marie Aarøen Vangsnes)
Småtygg
Småtygg: Gjestene får servert ulikt småtygg før måltidet. (Foto: Anne Marie Aarøen Vangsnes)
Rosa
Rosa: Yolandi Carr frå Bespoke Lifestyle serverer drinkar i foajeen før måltidet. (Foto: Anne Marie Aarøen Vangsnes)
Lur
Lur: Torstein Hatlevik har nettopp spelt lur og kveda ei velkomsthelsing. Her vert han hjelpt ned frå stolen av ein ivrig fan. (Foto: Anne Marie Aarøen Vangsnes)
Bordsete
Bordsete: Gjesten er i ferd med å finna sine bord. (Foto: Anne Marie Aarøen Vangsnes)
Nam
Nam: Bakt hyse med stillehavsøsters gjekk ned på høgkant hos denne gjengen. (Foto: Anne Marie Aarøen Vangsnes)
Logistikk
Logistikk: Nesten 300 kuvertar skal ut samtidig, og lærarar og elevar frå mat- og restaurantfag ved Fusa vidaregåande skule har full konsentrasjon på oppgåva. (Foto: Anne Marie Aarøen Vangsnes)
Instagram
Instagram: Alle måltid skal vera instagram-venlege. Her er Havnechefens potet- og purrelauksuppe. (Foto: Anne Marie Aarøen Vangsnes)

+ Dei har gleda seg heilt sidan ifjor, gjestane på «Det endå litt større Bjørnefjordenmåltidet».



Klikk for å sjå kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då blir det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, truslar, hatske meldingar eller reklame er ikkje godteke på osogfusa.no. Falske profiler blir utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.

Vil du ha nyheitsbrev frå Os & Fusaposten?

* må fyllast ut