Argumenter: Fra fast pendler, som gjerne kjøper busskort, men på ekte ikke kjøper Skyss sine argumenter.

Som de sier om oss gniere: It takes one to know one

At dere velger å prioritere egen økonomi foran sikkerhet, komfort, tidsbesparelse og kortere reisetid, har jeg full forståelse for!

Hei Skyss! Jeg har nå nylig blitt kollektivpendler på fulltid, etter tidligere å ha vært bilens beste venn i et par år. Jeg trodde aldri jeg kom til å si dette, men jeg trives faktisk å reise kollektivt.

Joda, bussen bruker lenger tid enn jeg hadde brukt med egen bil, jeg står ofte som "sild i tønne", jeg risikerer liv og helse i stappfull midtgang i 100-sone uten muligheter for å holde meg tilstrekkelig fast, bussen er ofte forsinket, jeg opplever bussjåfører som tror de kjører Formel 1 eller rally, sjåfører som gir «bånn» gass inn på busstopp og lyskryss for så å bråbremse, setebelter som ikke lar seg feste, varmeapparat som guffer for fullt selv om det allerede er 30 grader i bussen.

Artikkelen held fram under annonsen.

Er jeg heldig og får sitteplass, sitter jeg ofte trangt og ubehagelig på grunn av dårlig beinplass, spesielt for oss over 190 cm (gjerne med sekk ved beina og ett medmenneske i nabosetet).

I tillegg opplever jeg medpassasjerer som overhodet ikke tar hensyn til andre mennesker.

Det siste kan jeg ikke klandre Skyss for.

Men alt dette har jeg på en måte godtatt, for jeg sparer faktisk rundt hele 2.000 kroner i måneden på å velge buss foran bil (elbil vel å merke). Man lærer stadig noe nytt om seg selv.

Jeg ønsker derfor uttrykke at jeg skjønner så inderlig godt at dere IKKE ønsker å tilby oss en ekspressrute fra Os til Bergen, som blant annet ikke kjører innom Lagunen og fungerer som lokalbuss for Fana. Jeg ser at dere argumenter med "Ei eventuell ny bussrute vil gi ein kostnadsauke og truleg behov for fleire bussar" (Sitat fra sak i Os & Fusaposten 28.11.2023).

Les også
Kommunen vil ha ekspressbuss. Slik svarer Skyss.

At dere velger å prioritere egen økonomi foran sikkerhet, komfort, tidsbesparelse og kortere reisetid, har jeg full forståelse for!

For jeg gjør jo tross alt det selv.

Som de sier om oss gniere; it takes one to know one.

Artikkelen held fram under annonsen.

Preben

Fast pendler, som gjerne kjøper busskort, men på ekte ikke kjøper Skyss sine argumenter.