Veien er visstnok brolagt med null eiendomsskatt, tosifret antall millioner til Fjellheim, gratis skolemat og en liste med løfter lang som et grådig barn sin ønskeliste til Julenissen.
Veien er visstnok brolagt med null eiendomsskatt, tosifret antall millioner til Fjellheim, gratis skolemat og en liste med løfter lang som et grådig barn sin ønskeliste til Julenissen.

Lesarbrev: En bedre vei?

Arbeiderpartiet tilbyr «en bedre vei» i sine annonser, som rullerer på Os og Fusaposten sine nettsider. Hvor god er egentlig denne veien de tilbyr, spør Thorstein Skårnes (Frp).

Veien er visstnok brolagt med null eiendomsskatt, tosifret antall millioner til Fjellheim, gratis skolemat og en liste med løfter lang som et grådig barn sin ønskeliste til Julenissen. Om det ikke blir en toparti koalisjon, som i dagens Os mellom Fremskrittspartiet og Høyre, skal listen også fylles på med løfter fra MDG, Venstre, KrF, Senterpartiet, og potensielt SV og Rødt.

Totalen er nok at løftet om null eiendomsskatt er det første som ryker, som vi så Arbeiderpartiet på Askøy gladelig kastet på skraphaugen for å sikre seg makten der etter forrige kommunevalg - sammen med en lignende blandingskoalisjon. Blander du for mange farger blir det hele fort en grå masse. Det samme tror jeg også gjelder i politikken.

Fremskrittspartiet har stått for handlingskraft i Os kommune. Kommunen er landskjent for god eldreomsorg, og gode løsninger. Os inspirerer på grunn av politikken som er ført, og på grunn av innsatsen til de mange dyktige menneskene som jobber i kommunen. Luranetunet har fått nasjonal oppmerksomhet, og Os er et utstillingsvindu.

«Ja-holdningen» har skapt vekst og utvikling. Det har gitt rom for næringslivsutvikling og gitt rom for flere innbyggere i alle aldersgrupper. Sammen med satsing på frivillighet, idrett og kultur, som har vært en viktig del av fokus til Fremskrittspartiet, har vi bidratt til å skape levende krinser og brukt hele kommunen.

Oseana bidrar med et blomstrende kulturliv, og Os Aktiv er på vei – med tilbud til ungdommen og som et tilskudd til kulturliv og idrett. Liv på Øyro fortsetter å utvikle Os sentrum sammen med en blanding av spennende private næringslivsaktører som tør å etablere seg og satse.

Fremskrittspartiet har satset på barn og unge gjennom prosjekt bedre læringsresultat, mestringsteam, samt sikret bygging og vedlikehold av skoler. Ung Arena kommer på plass i Os Aktiv, og vil bidra til å etablere et uorganisert fritidstilbud.

Alt dette, og mer, har blitt gjort innenfor rammene av null eiendomsskatt og med en god økonomisk styring. Samarbeidet mellom Fremskrittspartiet og Høyre i Os har vært en firefelts motorvei med 120 i fartsgrense, så hva slags vei er det egentlig Arbeiderpartiet tilbyr?

Nå vil vi i Fremskrittspartiet skape vekst og utvikling i hele Bjørnafjorden kommune.

Vil du ha handlekraftig styring og Terje Søviknes som ordfører i Bjørnafjorden kommune? Da må du stemme Frp lokalt!

Godt valg 9.september!

Artikkelen held fram under annonsen.

Thorstein Skårnes

Listekandidat

Bjørnafjorden Frp